Házirend

Kérjük, olvassa el az alábbi házirendet, amely segítséget nyújt a vendégház megfelelő használatához!

Érkezés: Csak előre bejelentkezett vendégeket tudunk a vendégházban fogadni.
Bejelentkezés: 14-15 óra között
Kijelentkezés: 10 óra előtt

(Be illetve kijelentkezésnél rugalmas vagyok előző és érkező vendégektől függően)

Foglalási szabály:A foglalás e-mailben illetve valamilyen írásos formában történik. A foglalás véglegesítéséhez foglaló utalása szükséges.(30%) Főszezonban(június 15.-augusztus 31.) a foglalás időpontja előtti 60 napon belüli lemondás esetén kötbér fizetendő. Elő és utószezonban( szeptember 1-június 14) a foglalás időpontja előtti 30 napon belüli lemondás esetén kötbér fizetendő.Idő előtti távozás esetén a szállás díjából nem áll módunkban visszatéríteni.

Parkolás: A zárt udvarban 5-6 autó számára. Az épület és a kert zárása: Távozáskor és éjszakára kérjük a kapukat és az épület bejáratait kulcsra zárni! Kérjük, a kulcsokra nagyon vigyázzanak!

Dohányzás: Az épületben dohányozni tilos!Kérjük a csikkeket ne szórják el.

Berendezési tárgyak használata: Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A benti berendezési tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, asztalok, székek, stb.) kérjük, ne vigyék ki a kertbe. 

Sátor: Sátrat felállítani a tulajdonos beleegyezése nélkül tilos!

Felfújható mobil, illetve gyermek medence felállítása a tilos!

Takarítás: A vendégek ottlétük alatt maguk ügyelnek a tisztaságra.

Fűtés: A vendégház központi fűtéssel van ellátva. A termosztát 21°C fokra van beállítva kérem ne nyúljanak hozzá. Vendég külön kérésére megbeszélhető a magasabb hőfok beállítása.

Klíma: Kérem,kérdezze meg a házigazdát a megfelelő használatról!!

Tűzrakás, bográcsozás: Tüzet rakni, bográcsozni, grillezni, stb. a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! A meglévő fa aprítását csak a kijelölt helyen szabad elvégezni. Szigorúan tilos a bográcsozó helyen (műkőn) fát vágni! A ház elsősorban az aktív kikapcsolódást és/vagy a nyugodt pihenést kedvelő családok, párok, sportszerető baráti társaságok igényeit próbálja kielégíteni. A zajos, füstös szórakozást keresők kiszolgálására nem alkalmas. A tűzrakóhelyet Március 1.-november 30. között lehet használni. A vendégház nem rendeltetésszerű használatából illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak.

Kemence használat: Kérem,kérdezze meg a házigazdát a megfelelő használatról.

A vendégek vagyontárgyaiért a házigazda felelősséget nem vállal!A szálláshely nem “buliház,, elsősorban nagyobb családok, baráti társaságok részére ajánljuk. Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, meghibásodik. Ha bármilyen rendellenességet tapasztalnak, az esetleges komolyabb károk elkerülése érdekében szíveskedjenek azt a tulajdonosnak mielőbb jelezni.

Top